miercuri, 13 mai 2015

Spellen Cheats

Groot-budget franchises en uitgestrekte open Wereldspelen reed Ubisoft de jaarlijkse omzet voor het jaar maart eenendertig, 2015, de corporate afgekondigd deze dagen.
Spellen Hack
Verkoop voor het jaar waren €1,4 miljard ($1.65 miljard), vijfenveertig pct. ten opzichte van het vorige jaar. Internet winst werden €113 miljoen, Associate in Nursing verbetering over de vorige jaar €49 miljoen verlies.

Belangrijke verkopers voor de corporate kant waren Assassin's Creed games eenheid en schooier, langs zo veel huilen vier en horloge honden. de corporate deze dagen afgekondigd gezamenlijk een aflevering van de vervanging van de Assassin's Creed franchise, Assassin's Creed syndicaat.

Met name, is Ubisoft constant te stromen met de markt de overgang naar digitale koopwaar. de corporate die hetzelfde zijn digitale omzet negentig zeven pct. tot €382.7 miljoen groeide, administratieve verwerking van zesentwintig pct. van de totale verkoop voor het jaar. Dat is van negentien pct. van de verkoop het jaar vorige.

Afgezien van nieuwe releases, Ubisoft hetzelfde stabiele verkoop van catalogus games bijgedragen aan de jaarlijkse resultaten.

CEO Yves Alken (vogels) dezelfde in een buitengewoon verklaring, "Wij zullen voortzetten na onze strategie van in-house oprichting van grote franchises voor de show business. Gedreven door ooit extra betrokken gemeenschappen, de ramp-up van onze hoogspanning live-services en de totale groei binnen de sector, hebben we een neiging om te geloven dat deze strategie zet U.S. in een buitengewoon stevige positie voor de voorspelbare toekomst."

Het bedrijf extra dat haar toekomstige spel, Tom Clancy's The Division, is voorspeld te missen de vakanties, komen echter nog steeds door maart volgend jaar, onder de huidige bestaat.

De uitgever verwacht winsten van een minimum van 200 miljoen euro voor de huidige bestaat, met verkoop "stabiel" in vergelijking met het huidige jaar resultaten.
Tom Clancy's The Division kunnen komen in de Ubisoft 2016 bestaat, die in maart 2016 eindigt. Bovendien naar het heden koppelen Rainbow Six beleaguering in Nursingd een onverwachte AAA titel ook binnen hetzelfde venster zal lanceren. Deze spellen gebied eenheid "essentiële stuurprogramma's" voor Ubisoft binnen de terugkerende jaar, in stap met haar kapitalistische verslag.
UBISOFT
Rainbow Six beleaguering kan aankomen in Q3 van FY2016 (die suggereert dat het dit najaar lanceert) met The Division volgende in dit najaar (ergens tussen Jan en maart 2016).

"Het is niet een eenvoudig gesprek te manoeuvreren een startdatum," Ubisoft CEO Yves Alken (vogels) dezelfde, waarin wordt verklaard dat dit een beweging kan zijn "dat heeft steevast geprofiteerd de corporate." Alk extra dat Ubisoft kan aankondigen de nieuwe spel dit vallen. Alken (vogels) daalde om te bespreken of of niet het was geweest een vervanging wetenschappelijke discipline of Associate in Nursing bestaande franchise.
Spellen Cheats
Alle Ubisoft spelen gaan vooruit gaan als u wilt worden uitsluitend nieuwe-gen, Alken (vogels) hetzelfde, met uitzondering van gewoon dansen.

Ubisoft afgekondigd Assassin's Creed syndicaat deze dagen, maar toch zo haar Lebensraum datum. Syndicaat is een andere "belangrijke stimulans" voor de corporate dit jaar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu